Kollektionsposer

Beskyttelse mod støv og snavs

Vores kollektionsposer er designede til at sikre, at tøjet holdes rent og fri for støv og snavs under transport. Dette er især vigtigt, hvis kollektionen skal transporteres over længere afstande, bæres ind og ud af en bil, eller medbringes på messer eller lignende.

Organisering og opbevaring

Kollektionsposerne gør det nemmere at organisere og opbevare kollektionen på en struktureret måde, og det bliver nemmere og hurtigere at pakke din kollektion ned når du skal besøge dine kunder, eller afsted på en messe eller til et modeshow.

Branding og præsentation

Kollektionsposerne kan, udover at være et uundværligt, praktisk redskab, også fungere som en god måde at brande din virksomhed eller tøjmærke på.
Hos Hang On A/S kan vi tilbyde, at trykke jeres logo på poserne, så i den på den måde kan gøre endnu mere for, at potentielle kunder lægger mærke til jer og jeres virksomhed.
Galleri

Udforsk vores kollektionsposer her

Rolling Jones

Let håndtering

Den solide skulderrem gør det nemt at transportere kollektionsposerne, og skal du have flere poser med dig af gangen, så kan vi anbefale, at købe vores foldbare Rolling Jones tøjstativ, der kan rumme op til 4 fyldte kollektionsposer.
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop
Beregn forsendelse