Rolling Jones – Designet til dit travle liv i tøjbranchen

Praktisk og transportabelt tøjstativ

Det foldbare tøjstativ, Rolling Jones, er et uundværligt værktøj for den kørende sælger. Det er solidt bygget, nemt at bruge, og så er der plads nok til at have hele kollektionen med ud til kunden eller på messe. De store gummihjul er ideelle til ujævne overflader som eksempelvis brosten og grus.

Stativet har plads til fire af Hang On’s kollektionsposer, der hver kan rumme ca. 50 t-shirts eller ca. 25 jakker. Rolling Jones stativet er udviklet af Hang On og bliver produceret i Danmark.

Få dit eget logo på dit Rolling Jones tøjstativ

Tilpas dit Rolling Jones tøjstativ med dit eget logo og skab en unik præsentation af din virksomhed. Med dit logo trykt på stativet får du ikke kun et praktisk redskab til at vise dine produkter, men også en effektiv måde at styrke din brandidentitet på. Uanset om du er på vej til en kundemøde eller deltager i en messe, vil dit logo på tøjstativet signalere professionalisme og opmærksomhed på detaljer.

Med muligheden for at tilføje dit eget logo får du en skræddersyet løsning, der passer perfekt til din virksomheds behov og image. Lad dit Rolling Jones tøjstativ være mere end bare et praktisk redskab - lad det være et kraftfuldt værktøj til at fremhæve din virksomheds brand.
Flere detaljer

Udforsk vores Rolling Jones her

Unikke fordele

Derfor skal du vælge Rolling Jones

Meget robust

Rolling Jones tøjstativ er udelukkende fremstillet af komponenter af høj kvalitet. Derfor er konstruktionen usædvanligt holdbar.

Kan lastes tungt

På grund af den holdbare konstruktion, kan Rolling Jones modstå rigeligt med vægt.

Store gummihjul

Kør på brosten og ujævne overflader uden besvær, takket være de kraftige og forstærkede gummihjul.

Nem at have med

Med det kompakte design og en vægt på kun 9.5 kilo, kan du have den med overalt – Perfekt til den kørende sælger eller når I skal på messe.

Nem håndtering

Rolling Jones er nem at folde ud og folde sammen igen, hvilket sikrer en nem transport og en gennemført brugeroplevelse.

Made in Denmark

Rolling Jones er designet og bygget i Danmark – du kan stole på både produktets kvalitet samt vores service.

Bestil din Rolling Jones i dag

Er du overbevist om at Rolling Jones er noget for dig?
Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop
Beregn forsendelse