Træ bøjler

Hos os finder du alt fra standart højkvalitets træbøjler, som vil holde mange sæsoner igennem til eksklusive bøjler, lavet efter specielle ønsker, vi er meget fleksible når det kommer til muligheder og hjælper dig med at finde den helt rigtige bøjler, om den nu er sort, hvid, naturfarvet eller noget helt 3.

Viser 1–20 af 42 resultater

Bøjler til både bukser og shirts, men også til jakker

Vores træ bøjler fås i mange forskellige former. Vi har bøjler til både bukser og shirts, men også til jakker. Bøjlerne er lavet af højt kvalitet og bliver sendt fra Danmark, derfor kan vi garantere en hurtig levering. Vi har mange forskellige træbøjler, så du kan finde lige præcis det du har brug for. Vi har bøjler i mange forskellige slags træ, og flere metalfarver til klipsene.

Vores Halifax range er FSC certificeret og ved at købe fra Halifax serien sikrer du dig, at du køber bæredygtige træbøjler.

Vores Bedford træ bøjler er rubbercoated og holder derfor meget bedre på tøj end almindelige bøjler, rubber delen sørger nemlig for, at tøjet ikke glider af træbøjlen.

Ved større mængder trykker vi gerne dit logo på til en mindre merpris, så du kan få en personlig bøjle som passer helt til dit brand. Logoet kan printes på i mange forskellige farver, kontakt os og vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rigtige bøjle!

Your Cart
Your cart is emptyReturn to Shop
Beregn forsendelse